Gerd Sigrun Lindstad - en kjær kollega og venn.

Kjæreste Gerd

Så kom budskapet om at du har reist hjem til dine på den andre siden av tiden. Det er vanskelig å forstå.

Du var en strålende kollega da vi jobbet sammen i Nielsen-Nielsen AS (senere NCC Eeg-Henriksen Eiendom AS) i perioden 1994-1998 - og du vil for alltid være en kjær venn.

I vår tid i selskapets historie var det Astrid Høvik Bergmann, Rune Unhjem og oss to som herjet på økonomiavdelingen. Vi var en helstøpt gjeng som jobbet det remmer og tøy kunne holde i perioder. Enkelte personligheter passer sammen fra første øyeblikk og slik var det med oss fire. Da blir arbeidsdagen mer enn en plikt. Jeg husker smil og mye latter.

Du holdt også kontakten med noen av de tidligere kollegaene dine i Nielsen-Nielsen AS i alle disse årene – og du satte uendelig pris på dem.

Etter at jeg kom tilbake til Norge etter mange år i utlandet møttes Astrid, du og jeg til hyggelige samtaler og holdt kontakten ellers. Vi var så trygge på hverandre vi tre. Det er slik gode vennskap skal være. I etterkant ønsker man alltid at det hadde vært flere slike stunder, men vi skal ta vare på og være takknemlige for dem vi fikk.

Du var uendelig familiekjær og fortalte mye om oppveksten på Torshov – om mor og far fra Vestlandet – om søsken – og mann, kjære barn, barnebarn og oldebarn. De tre jentene dine var du så umåtelig stolt av. De var mer enn gull verdt. Mer enn gull.

En gang for ett års tid siden hentet Astrid og jeg deg hjemme – deretter dro vi til en hyggelig restaurant på Lambertseter og spiste god mat og holdt samtalen varmt i gang. Senere da vi skulle slippe deg av utenfor leiligheten din ble vi stående og prate en lang stund i kveldssola. Du var så elegant og chic i klærne der du sto. Feiende flott rett og slett! Slik er bildet jeg bærer med meg.

Kjæreste Gerd: Bare med noen fattige ord kan jeg si at jeg savner deg. Jeg er stolt over å kunne kalle deg min venn -  enten du er i denne verden eller i den andre. Jeg ser med glede fram til dagen da jeg ser deg igjen.

Lars

Del denne siden