Ved å gå til 'Min konto' vil du enkelt kunne slette de enkelte saga-kapitlene. Når det gjelder selve brukerkontoen beskriver vi under hvordan prosessen fungerer. Vi er veldig opptatt av at du ikke skal slette alle saga-kapitlene dine ved en feiltakelse - da de da vil være borte for alltid.

Kontakt oss

For å slette brukerkontoen din går du til 'Min konto' og velger 'Endre brukerdata' og 'Deaktiver brukerkontoen min'.

Vær oppmerksom på at når du deaktiverer brukerkontoen din så vil du ikke lenger kunne logge inn - og saga-kapitlene dine vil ikke lenger være tilgjengelig for leserne. Se våre Vilkår for bruk vedrørende hvordan vi lagrer ikke slettede data i saga-kapitlene dine.

Eksisterende saga-kapitler må slettes enkeltvis fra 'Min konto' dersom du ønsker å slette alle registrerte data. Vi har valgt å ikke slette alle saga-kapitler med innhold på det tidspunktet du deaktiverer brukerkontoen din - i tilfelle du skulle deaktivere kontoen ved en feiltakelse - og dermed miste alle dataene du har lastet opp.

Du kan reaktivere brukerkontoen din ved en senere anledning dersom du skulle ønske det. Reaktiveringen gjør du ved å klikke på 'Reaktiver gammel konto'-lenken som du finner på login-siden. Du vil deretter enkeltvis måtte endre status på alle fortsatt eksisterende saga-kapitler til 'Offentlig'.

Share this page